promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma Nóci a Való Világból, akinek csak bő másfél évig tartott a tévés karrierje
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A virgonc szőkeség néhány nagy botrány után végre megállapodott.

A debreceni származású Czifra Noémi kereken két évtizede, 2002-ben robbant be a magyar kereskedelmi televíziózásba. A Nócinak becézett énekes-színész-műsorvezető a Való Világ valóságshow háziasszonya lett Stohl András oldalán, és akkor úgy tűnt, hogy a rátermett, vagány csaj még évtizedekig előttünk szerepelhet a képernyőn.

De aztán valami félresiklott, a ma már 47 éves, kétgyermekes anyuka életében egymást érték a botrányok, és végül kikopott a hazai médiából. Most azonban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornán 10 év után ismét megszólalt, és jókat sztorizgatott a műsorvezetők társaságában.

A mentálhigiénés szakemberként dolgozó Nóci 7 éve ismerte meg jelenlegi párját, és a közeljövőben tartják az esküvőjüket. A Való Világgal kapcsolatban elárulta, hogy sohasem vágyott oda, a rivaldafénybe, hanem egyszerűen csak belecsöppent a médiába. Voltak sokkal jobb csajok is nála a válogatáson, de szinte egyedül ő „jött át” a kamerán, az ő személyisége volt a leginkább megnyerő.

„Ott is ugyanaz az ember voltam, mint most, legfeljebb egy adott szöveget kellett elmondani. Közben sem éltem meg azt, hogy ez különleges teljesítmény volna, inkább valami, amire képes vagyok, vagyis munka. Attól szenvedtem utána leginkább, hogy már nem lehetek hétköznapi ember”

– vallott a sztárságról Nóci, akit egyébként mind a mai napig felismernek az utcán. A számára 27 évesen indult Való Világ-kalandnak úgy lett vége, hogy egyszerűen kirúgták. A szerződése határozatlan időre szólt, és az első két széria után fél év szünet következett.

A műsorvezető nem remegett azért, hogy mindenáron folytassa, 30 évesen már a családalapításon is gondolkodott. Ugyanolyan éles vágással ért véget tehát a történet, mint ahogyan kezdődött, de ez a bő másfél év elegendőnek bizonyult arra, hogy örökké tartó ismertséget szerezzen magának és nyomot hagyjon a (média)világban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás