promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva gyereket akar? Spermadonort keres, most bárkinek van esélye nála!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva egy kifejezetten megdöbbentő felhívást rakott ki az oldalára, miután megtudta, hogy egy újabb sztárpár szakított.

A Való Világ negyedik szériájának egykori játékosa, Baukó Éva botrányt botrányra halmozott az utóbbi években, hiszen sosem fél megosztani a világgal a fájdalmasan őszinte (egyesek számára egyenesen sértő) véleményét, ráadásul már szinte az összes celebnek nekiment – legutóbb például Zimány Linda kapta meg tőle a magáét:

Hiába hallunk sokat Baukó Éváról, a magánéletéről mégis csak keveset lehet tudni, de most kitárulkozott a közösségi oldalán, miután meghallotta, hogy Sáfrány Emese és Hornyák Ádám szakítottak – sőt, az egykori villalakó azt is elárulta, hogy spermadonort keres.

„Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél ha észrevettétek ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket és a gyerek még 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz. Lásd : Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi… most ennyi jut eszembe de van több is… Új apukák , apukajelöltek pedig mennek/jönnek. Most színt vallok nektek. Tök őszintén írom nekem nincsen szükségem férfire  pont az ilyen dolgok miatt, és elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által. A házasságot pedig sosem tartottam jó dolognak és soha nem vágytam rá. Nincsenek jó tapasztalataim , és ez a mai kiírása is az Emesének is újra elgondolkodtatott, ugyanis nem csak a celebvilágban látom ezt, hanem a mai fiatal civilek körében is ez van…..Elhagyott nők , elhagyott férfiak kisgyerekekkel… »szóval ha van jelentkező ne habozzatok« Jelige : SPERMADONOR. Ui: Ez rohadtul nem poén ez véresen komoly!!!!!”

– írta Baukó Éva a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, hogy a botrányhősnő elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy gyermeket vállaljon, és nincs szüksége se férfira, se házasságra, így marad számára a spermadonor, mint lehetőség. Mivel sokak szerint Baukó Éva az ország egyik legdögösebb nője, így biztos, hogy nem lesz nehéz jelentkezőket találnia – sőt, a kommentszekcióban a Való Világ 10-ből ismert VV Robi, azaz Ollári Róbert is feltűnt, és ezt írta:

„Én akarok gyereket, benne vagyok”.

Itt lehet megnézni Baukó Éva bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás