promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Baukó Éva kegyetlenül nekiment Zimány Lindának, közben kendőzetlen véleményt fogalmazott meg Zimány új ruhamárkájáról is
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva szókimondó posztban reflektált Zimány Linda új ruhamárkájára.

A korábbi Való Világ-szériák egyik legszókimondóbb (ha éppen nem a legszókimondóbb) szereplője az elmúlt időszakban rengeteg posztban reagált a magyar celebvilág apró-cseprő dolgaira. A Promotions.hu-n is többször beszámoltunk már Baukó Éva posztjairól, amelyek mellett nehéz elmenni úgy, hogy az emberben ne fogalmazódnának meg gondolatok, ne érezne egy kis bizsergést arra, hogy épp egyetértsen vele, vagy azonnal cáolja azt, amit kiírt.

Baukó Éva legújabb posztjában most Zimány Lindáról, illetve Zimány új ruhamárkájáról foglalta össze véleményét. Az apropót persze az adta, hogy Zimány Linda nagy álmát valóra váltva egy saját fashion brandet alapított, amelynek neve THE BLUSH. Korábban erről a magyar modell már az Instagram Storyjában is beszámolt.

Baukó Éva ezzel kapcsolatban fogalmazta meg véleményét közösségi oldalán:

"Zimány Lindának tegnap debütált a the blush official nevezetű “saját ruhamárkája” . Rendkívül egyedire sikerült a kollekció !! A glamour díjàtadón, azt nyilatkozta, hogy saját tervezésű ruhája van!

Gratulálok

Linda igazán ”KREATÍV “ egyedi ruhàt terveztél. Megvehetitek a Bellagio Fashion-ben onnan koppintotta véleményem szerint. Tegnap megjelent róla egy cikk amiben azt nyilatkozza ő jogász, aki este 5-6-ig bent dolgozik az irodában. Kérdezem én mikor???? A barátainkkal van egy mondás : “Védjen téged a Zimány Linda” Egyébként pedig tudtommal Magyarországon demokrácia van és ez pedig egy vélemény volt. Szerintetek is hasonlít a két ruha?"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás