promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi végre megmutatta újszülött gyermekét - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián felesége tündéri fotót posztolt Emma Katerináról.

Néhány napja született meg Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke, akinek világra jövetelét élőben közvetítették. Ez már önmagában is hatalmas felháborodást okozott, és sokan azt is nehezményezték, hogy a házaspár még pénzt is kért ezért, de az már egyenesen dühített mindenkit, mikor kiderült, hogy Berkiék talán előre felvett videón mutatták a szülés pillanatait.

Berki Krisztián a Mokka vendége volt, ahol végre tiszta vizet öntött a pohárba. A TV2 reggeli műsorában nem csak az élő közvetítés körüli botrányra reagált, de egyben azt is elárulta, hogy mi lett a kislányuk neve.

A legkisebb Berki végül az Emma Katerina nevet kapta.

Nem is kellett sokat várni az első képre a piciről, Mazsi a közösségi oldalára posztolt egy tündéri fotót, amihez az alábbi imádságot írta:

„Boldogasszony, hozzad fordulok, Tölts be engem a te Fényeddel. Békéddel, boldogságoddal. Adj erőt és ringass engem a születés ösvényén. Védelmezz bennünket és oltalmazz. Átadom magam a születés folyójának, hogy életet adjak a kisbabámnak. Védelem és oltalom van rajtam / rajtunk! Ámen”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás