promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bebe hiába adta be 26 helyre az önéletrajzát, még mindig nem talált munkát
Borítókép:  Bebe / tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bebe hiába próbál kitörni a munkanélküliségből, sajnos még mindig nem sikerült elhelyezkednie, pedig már elmenne autószerelőnek vagy akár kőművesnek is.

A Back II Black egykori frontembere, Bebe már tavaly szorult helyzetbe került a járvány miatt, hiszen elmaradtak a fellépései, így elkezdte felélni a tartalékait. Egy ideig futárként dolgozott, de az emberek felismerték és a kedvességükkel feltartották őt, így nem tudta folytatni. Azóta pedig hiába adta be rengeteg helyre az önéletrajzát, nem járt sikerrel – most a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt arról, hogy vajon találni fog-e munkát, vagy sem.

„Már letettem erről. 26 helyre adtam be, kettő helyről hívtak vissza: az egyik amiatt, mert nem volt biztos benne, hogy én vagyok. Pizzafutárkodás volt, nem működött. Voltam árufeltöltő, kőműves, úgy voltam vele, valaminek történnie kell. Autószerelő műhelybe is mentem volna, de két év, mire megkapom a minősítést. Most stúdióban ücsörgök, írom az új dalokat, alkotok. Maradt a házra félretett felújítási pénzből, most azt éljük fel”

– idézi Bebét a 24.

Az énekes szerencsére nem szomorkodik, pozitívan tekint a jövőre, hiszen lehet, hogy hamarosan jobb lesz a helyzet, és minden visszatérhet a régi kerékvágásba. Addig pedig aktívan zenél, készíti a dalokat, hogy készen álljon a nagy visszatérésre, és bepótolja a kimaradást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás