promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea kiakadt az emberekre, durván kiosztott mindenkit
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiszivárgott az Exatlon Hungary Nemzetek Viadalának végeredménye, Gelencsér Tímea pedig beszólt a kommentelőknek. Senkit sem kímélt.

Múlt héten zajlott le az Exatlon Hungary harmadik szériájában a Nemzetek Viadala, amit a világ legjobb csapatának legjobb játékosai ellen, a mexikói válogatottal játszottak le a magyarok. Az első elképesztő teljesítményt nyújtottak a mieink, 10-6-ra verték meg az ellenfelet.

Mivel az Exatlon Hungary-vel egy időben zajlik a mexikói ”Allstar” Exatlon, ezért természetesen a mexikói stáb is rögzítette a viadalt, és ők is leadták a televízióban a mérkőzést. Mint köztudott, Magyarország és Mexikó nem egy időzónában vannak, ezért figyelni kellett arra, hogy miután a mexikói televízió leadja a Nemzetek Viadalát, ne juthasson ki információ a végeredményt illetően.

Persze a túlzottan türelmetlen magyar rajongótábor ezúttal sem tudott várni egyetlen napot sem: muszáj volt mindenáron kinyomozni, hogy a Nemzetek Viadalát végül a mexikóiak fogják megnyerni a második napon. Hamar el is kezdtek szaporodni a kommentek arról, hogy a produkció nem figyelt eléggé arra, hogy ne lehessen előbb megtalálni a végeredményt, és hogy ez így már unalmas, hiszen már tudják, mi lesz a vége.

Gelencsér Tímea egy hosszabb videóban reagált ezekre a kommentekre, és a támadásokra. A riporter felháborodott azon, hogy egyesek kinyomozták a végeredményt, és mindennek a tetejében még mások élményét is elrontották azzal, hogy elhalmozták leleplező kommentekkel a közösségi felületeket.

Persze azt továbbra sem értjük, hogy mit lehet ennyit izgulni egy tét nélküli mérkőzés miatt, hiszen ez a Nemzetek Viadala pont annyit ér, mint egy barátságos football mérkőzés. Nyilván a magyar közönség a magyar exatlonistáknak szurkol, de mindez teljesen értelmetlen, ha azt nézzük, hogy utána ugyanúgy egymás ellen küzdenek, hiszen mindenki a fődíjért jött ugyebár. Ettől eltekintve teljesen jogos Timi felháborodása, dehát ilyen világban élünk, ahol az ember szereti elrontani a másik élményét; legyen szó egy várva várt film spoilereiről, vagy egy Exatlon Hungary Nemzetek Viadalának végeredményéről.

Timi videóját alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás