promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szépség és a szörnyeteg: álompár, francia módra
Borítókép:  FADEL SENNA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy lyukas garast sem adtak volna érte, de a tévés és a színész kitartanak egymás mellett.

Igéző szemek, formás pofi, lágyan lehulló barna fürtök – Mélissa Theuriau kétségkívül az egyik legszebb tévés újságíró volt Franciaországban, amikor 2008-ban feleségül ment a színész-humorista Jamel Debbouze-höz. Ő az a nyomi srác, aki az ütődött bolti kisegítőt alakította az Amélie csodálatos életében.

Fotó: Claudie Ossard Productions / UGC / Collection ChristopheL via AFP

Valószínűleg nem sokan adtak volna érte egy lyukas garast, hogy a szépség és a szörnyeteg sokáig együtt marad, viszont a kapcsolat kiállta az idő próbáját. Már van egy fiuk és egy lányuk, a mókás kinézetű férj pedig a mai napig rajong a feleségéért.

Mélissa 42. születésnapján például egy romantikus vallomással lepte meg hitvesét. Debbouze mindezt nem túl romantikus módon, az Instagramon tette meg, ahová kiposztolta felesége és a kislányuk közös fotóját, és ezt a Barry White-dalszöveget írta mellé:

„Boldog szülinapot, szerelmem! Te vagy az első, az egyetlen, a mindenem!”

A színésznek mostanában nagy szüksége is van a felesége támogatására, a napokban ugyanis váratlanul elhunyt rajongott, 71 éves édesapja egy marokkói kórházban. Mélissa a temetésre valószínűleg nem utazott el a járványhelyzet miatt, de egy Insta-posztban megemlékezett apósáról:

„Nyugodj békében, a gyermekeid és unokáid sohasem fognak elfelejteni” – írta a szép színésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás