promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő titokban férjhez ment, és gyermeket vár
Borítókép:  Mihalik Enikő / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett Mihalik Enikő, ugyanis kiderült, hogy összeházasodott szerelmével, akivel nyárra várják első gyermeküket.

Mihalik Enikő sokak szerint az ország egyik legszebb embere, gyönyörűsége pedig a világmárkáknak is feltűnt, így rengeteg helyen szerepelt az utóbbi években, hiszen többek között a Victoria's Secret, Vogue, Givenchy, Chanel és a Gucci is foglalkoztatta már. A népszerű modell most nagyon fontos dolgot közölt a rajongóival, ugyanis óriási változások elé néz, és teljesen meg fog változni az élete.

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket es izgalmakat hozott amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek. Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!”

– osztotta meg követőivel az örömhírt Mihalik Enikő.

A híresség ezek alapján titokban összeházasodott szerelmével, ráadásul első gyermeküket várják, aki úgy néz ki, hogy pár hónap múlva meg is érkezik, de azt még nem árulták el, hogy mi lesz a kislány neve.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő nagy bejelentését, terhespocakját és férjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás