promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: a villalakók szétröhögték magukat VV Virág híradóján – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg VV Virágból egyik tévénél se lesz hírolvasó.

A tengernyi szeretkezés mellett azért zajlott az élet VV Virág körül a Való Világ 10-ben, és a jövőjéről azt is megtudtuk, hogy ha VV Danival együtt maradnak, akkor ő biztosan takarítónőt akar majd maga mellé, mert nem lesz sok kedve aktivizálnia magát.

Végül amolyan kompromisszum született a párocska között, de érdekes volt az egész beszélgetés, amit a lenti cikkben tudtok megnézni.  

VV Virág akárhol fog elhelyezkedni a jövőben (már ha akar valamit dolgozni), a média világa nem lesz neki való. Miből lehetett leszűrni ezt a következtetést? Az első Való Világ híradóból.

Szórakoztató feladatot kaptak a VV10 játékosai erre a hétre, mivel egy hírműsort kell összerakniuk, ami a „Mi a fáma tesó!” fantázianevet kapta. A villalakók párban dolgoznak, és a körülöttük lévő szituációkat, valamint embereket kell kifigurázniuk. Persze vehetnék halálosan komolyra is a figurát, de ez valószínűleg senkinek se fog összejönni.

Az első műsort VV Virágnak és VV Robinak kellett összeraknia, amiben előbbinek hírolvasóként, míg utóbbinak szerkesztőként kellett megállnia a helyét. A szórakoztatás megvolt, mivel mindenki szétröhögte magát a VV-híradón, bár VV Dani fejét vicces figyelni, amiről nehéz bármilyen érzelmet leolvasni. Azért volt olyan pont, amikor ő is elmosolyodott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás