promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen jóképű férfi volt fiatalon David Attenborough
Borítókép:  CHRIS J RATCLIFFE / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fiatalkori képek kerültek elő David Attenborough-ról. A természetfilmek királyát napjainban főleg ősz hajáról és kissé görnyedt testtartásáról ismerjük fel a tévében, holott régen szívdöglesztő férfi volt. 

A 94 éves David Attenborough eddig főleg a filmjei kapcsán került a figyelem központjába. Most azonban kissé bulvárosabb témában kell, hogy írjunk róla, hiszen a műsorvezető-kalandorról előkerültek fiatalkori képei. 

A riporter karrierje 1954-ben kezdődött, és bár Attenborough azt állítja, hogy szerencsés volt az időzítés, hiszen jó korba született, és azért lett ennyire sikeres, mégis azt gondoljuk, hogy a karizmatikus előadásmód is bőven hozzájárult a sikerhez.

Akik napjainkban nézik az új filmjeit el sem tudják képzelni a filmkészítőt szemtelenül fiatalon, pedig egykor valószínűleg sok nő epekedett érte. 

David Attenborough még egyáltalán nem gondolkozik a visszavonuláson. Legutóbbi filmje, az Élet a földön a Netflixen debütált, ahol hatalmas sikereket ért el, és egy egészen új generációval oszthatta meg tapasztalatait a klímaváltozás kapcsán.

A természetfilmben elárulta, hogy van még esély megmenteni a bolygót, és azt is megmutatta, hogyan!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás