promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi hatalmas dekoltázzsal buzdít minket a maszkviselésre – fotó
Borítókép:  Palvin Barbara / Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden eszközt be kell vetni annak érdekében, hogy ne terjedjen tovább a vírus, ezért most Palvin Barbara szexizéssel próbál meggyőzni minket az arcmaszkok fontosságáról.

A hírhedt világjárvány egyre több embert érint, és félelmetes számokról van szó már Magyarországon is. Lassan azok is elkezdik hordani a maszkokat, akik eddig egyáltalán nem hittek a dologban, viszont még mindig vannak olyanok, akik valamilyen oknál fogva ellenállnak. Hozzájuk szólt most gyönyörű modellünk, Palvin Barbi, aki hamarosan az MTV EMA műsorvezetője lesz.

Palvin Barbara valószínűleg pontosan tudja, hogy leginkább a bájával tudja rávenni a közönséget arra, hogy az előírásoknak megfelelően mindig hordjanak arcmaszkot, és most biztosra ment, ugyanis egy elképesztően dögös, mélyen kivágott felsőt vett fel, hogy tényleg mindenki figyelmét megkaparintsa egy brutálszexi fotóval.

Mondhatnánk, hogy ebben az esetben a cél szentesíti az eszközt, de erre nincs szükség, hiszen biztos, hogy alap esetben sem zavar senkit, ha Palvin Barbi csábító képet posztol magáról. A manöken természetesen imádja Magyarországot, és alig várja, hogy az MTV EMA-n megmutassa a világnak hazánk szépségét, és valószínűleg ezért is olyan fontos neki, hogy addigra sokkal jobb legyen itthon a járványhelyzet – szóval tegyük őt boldoggá a maszkviseléssel, ha már ilyen kedvesen kéri.

Itt lehet megnézni a fent említett fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás