promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl szexi sajtóst választott a népszerű olasz focicsapat, az új játékosukat is megigézték a hölgy kerek mellei
Borítókép:  Alessandro Paci / YouTube (screenshot)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kínosra sikeredett a brazil csatár bemutatkozása, a játékával feledtetné a leégést.

Az igéző szépségű Rossella Petrillo sportújságíróként vált ismertté Olaszországban, de ahogy az már a mutatós hölgyeknél szokás, a bulvársajtó minden lépését árgus szemmel követi. Különösen azóta, hogy az első osztályú Fiorentina focicsapatának sajtósa lett.

Nemrég éppen ebben a minőségében kellett átélnie egy kínos szituációt, amikor a frissen leigazolt Arthur Cabral bemutatására került sor. A focista ugyanis a sajtótájékoztató vendégeire sokkal kevesebb figyelmet fordított, mint a szexi Rossellára. Egészen konkrétan folyamatosan a melleit bámulta, és ez felháborította a klub szimpatizánsait is.

A hölgy persze ehhez már hozzászokhatott, és feltehetőleg azért sem csinált az egészből nagy ügyet, mivel a közeljövőben szorosan együtt kell majd dolgoznia a szemtelen, mindössze 23 éves brazil középcsatárral.

„A videó nyilvánvalóan vitákat szült, mert a nők általában áldozatokként, a vágy tárgyaiként jelennek meg a futball világában. Miközben azonban sokan romlottságról és tiszteletlenségről beszélnek, én a munkatársaimat látom ezekben az emberekben”

– védte meg és ítélte el egyben a szóvivő az új játékost. Cabral azóta egyébként már 3 meccsen lépett pályára a Fiorentina lila mezében, és gólt is szerzett, vagyis a játékával igyekszik feledtetni a méltatlan bemutatkozást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás