promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 hidegrázósan gyönyörű magyar vár és kastély, felismeritek, hol járunk? Szinte senki nem tudja hibátlanul megoldani a játékot
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország bővelkedik lenyűgöző látnivalókban, íme 10. Kitalálod, hol járunk?

Arról valószínűleg nem sok vita lehet, hogy a történelem legmonumentálisabb emlékei azok bizony maguk az elképesztő kőmonstrumok és gyönyörűen kiképzett lakóhelyek, amelyekkel a leggazdagabbak és a legtekintélyesebbek védték magukat, vagy éppen szerették volna reprezentálni gazdagságukat a külvilág felé. A magyar várak és kastélyok ma is csodálattal telítik el a turistákat és a kirándulókat, sőt, erre az élményre tud még egy óriási lapáttal rátenni az is, ha az egyes épületek még be is vannak rendezve, korhű bútorokkal és használati tárgyakkal vannak ellátva.

Ilyen építmények felfedezése mindig óriási öröm, és persze nagy kihívás is, hiszen egy olyan kulturális kalandban vehetünk rész, ahol érdemes minden apró rezdülésre és apró kicsinységre figyelni. Új kvízünkben 10 magyar kastélyt és várat hoztunk nektek, amelyekről lehet, hogy már hallottatok, és még az is megeshet, hogy mindegyikben jártatok már. De ha utóbbi állítás nem is igaz, lehet, hogy most ihletet kaptok majd a földrajzi tudásteszt után.

És már meg is terveztek egy szuper kirándulást valamelyik csodálatos épülethez?

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás