promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos szobát fedezett fel az ágya alatt, hátborzongató videót készített egy nő - már több mint 4 milliószor látták a felvételeket
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az egyik legjobban pörgő titkos szoba tematikájú videó.

A TikTok-on elképesztő népszerűségnek örvendenek a titkos szoba tematikájú videók, amelyeket a magyar olvasók is nagyon kedvelnek, és persze a Google is előszeretettel ajánlja fel ezeket. A TikTok-videók pedig sokszor a Youtube-ra felkerülve is meghódítják a platformot. A sztoriline általában úgy szól, hogy egy új házba vagy éppen új lakásba költözve a pár vagy a bérlő a föld alatt, vagy a padláson, netalán a könyvespolc mögött furcsa mozgó tárgyakra bukkan, majd megmozgatva azokat, szinte egy másik világba csöppen.

2021 két leginkább kedvelt TikTok-videói azok voltak, amikor a konyhapultból nyíló ajtó egy elképesztő föld alatti világba vezetett, ahol még egy bár is volt, illetve az, amikor egy tükör mögé kukucskálva vették észre, hogy nagyobb a lakás, mint arra korábban számítottak.

Egy nő nemrégiben egy olyan videót tett közzé a TikTok-on, amelyet már 4 milliószor megnéztek. A főszereplő egy hotelben az ágya alatt fedez fel egy titkos szobát, egy rejtett búvóhelyet. Sok hozzászóló elkezdte találgatni, vajon mi lehet az, többen tették le voksukat a búvóhely mellett, természetesen azt is megjegyzték, hogy valószínűleg egy öregebb hotelről lehet szó.

Sokan már pszichomotelről értekeztek. Más felvételeken amúgy azt is lehet látni, hogy az ágy alatti lyuk folytatódik a hotel más részeibe is. A rejtély egyelőre megoldatlan maradt.

(via Newsweek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás