promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elég izzasztóan megszívatják Fördős Zét A Konyhafőnök VIP-ben – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Nagy Alexandra egy napig viselhette a séfkabátot, mivel ő lett a döntős hét első kiesője.

Megkezdődött a döntős hét A Konyhafőnök VIP-ben, ahol már csak öten vannak versenyben a 10 millió forintért. Nagyon sokan azt hitték a nézők közül, hogy Horváth Sisa Anna lesz a kieső, mert elég nagy hibákat vétett, de a zsűri úgy érezte, hogy Nagy Alexandra fogyott el, és a top 5-ben már nincsen helye a Barátok közt sztárjának.

A szerkesztők igyekeztek poénos elemet is belecsempészni a legutóbbi részbe, hogy kicsit csökkentsék a döntős hét okozta feszültséget. Feke Pali szárnyal, és jó eséllyel ő lesz az egyik, aki el fog tudni menetelni a fináléig.

Az első feladatban a színész lett a legjobb, és bár előnyt ezen a héten séfkabátosok már nem kapnak, de hátráltatni lehetett valakit. Pali Pokorny Liát választotta, akinek 10 perceként oda kellett mennie hozzá, és 20 másodpercig dicsérni őt.

Ebben az volt az igazán komikus, hogy Pali saját magát is hátráltatta, mivel amikor Lia odament hozzá, ő is leállt a munkával, és inkább hallgatta a vicces dicséreteket.

Közben eljött a pillanat, amikor Fördős Zét újra megszívatja Rácz Jenő és Sárközi Ákos. Utóbbi eléggé ki volt akadva rá, amikor vakon kellett főznie, így tervezte a visszavágást. A jelenetet, amikor a gasztroblogger fel van akasztva a húsok közé már a műsor eleje óta mutogatják nekünk, de végre megtörténik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás