promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kesereg a 81 éves nagyi, mert nem láthatja 36 éves férjét
Borítókép:  Iris Jones
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az angol nő tavaly ment hozzá egyiptomi pasijához, de a járvány szétválasztotta őket.

Egy 81 éves angol nagyi, Iris Jones tavaly novemberben házasodott össze 45 évvel fiatalabb egyiptomi pasijával. Az esküvőre Kairóban került sor, de aztán a boldog feleségnek haza kellett térnie, és a járványhelyzet miatt azóta sem látta hites urát – írta meg a Mirror.

Fotó: Iris Jones

Iris most attól tart, hogy – a korát tekintve – lassan kifut az időből, és talán már sohasem látja viszont az őt önzetlenül szerető férfit. Az egykor takarítónőként dolgozó nagyi abban bízott, hogy Mohamed házastársként hamar vízumhoz jut, ám ez nem következett be.

„Nem sok időm van már hátra, akár már holnap meghalhatok, minden nap drága számomra. El vagyok választva attól, akit szeretek, és ez olyan nehéz”

– kesergett Iris, aki korábban aligha gondolt arra, mennyire nehéz lesz a 36 éves mérnököt maga mellé vennie. Azt tervezték, hogy egy nagyobb városba költöznek, például Bristolba vagy Birminghambe, ahol Mohamed könnyen munkát találhat.

A különös szerelmes pár romantikus helyen, a Facebookon talált egymásra, aztán mindenféle felhajtás nélkül, csendesen egybekeltek, és az esküvői ebédet a KFC-ben fogyasztották el. Arról nem érkezett hír, hogy a férj hogyan bírja az egyedüllétet.

„Nem tudok visszamenni Egyiptomba, az az ország egyszerűen nem való nekem. Túl forró és poros, nem szeretem az ételeiket, az autók bűze pedig elviselhetetlen”

– nyavalygott Iris, aki mindennap beszél férjével. A nő 40 éve vált el előző urától, és már van két felnőtt fia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás