promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pórul járt a furcsa pár, pedig mindenkinél okosabbak akartak lenni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiharcolták maguknak az ingyen reggelit, ellopták a borravalót, de aztán csak ők húzták a rövidebbet.

Nehéz napja volt nemrég egy brit párnak. A délelőttjük kínos incidenssel indult, ugyanis az egyik kávézó biztonsági kamerájának felvétele miatt kellett magyarázkodniuk. Kiderült, hogy a párocska hölgytagja megdézsmálta a kávézó személyzetének borravalós edénykéjét.

Óvatlanságában azonban nem vette észre, hogy mindezt a pultnál lévő kamera rögzítette. Pofátlanul egyébként azért vonultak a kasszához, hogy reklamáljanak a szerintük csapnivaló étel miatt.

„Leültek reggelizni, a nagy részét meg is ették, és csak utána mentek panaszra az üzletvezetőhöz. Azt mondták, hogy hajszálak voltak az egyikben, de a másik adagot sem hagyták szó nélkül”

– emlékezett vissza az egyik kávéházi dolgozó. A békesség kedvéért felajánlották nekik, hogy visszafizetik az ételek árát. Közben láttak az asztalon olyan italokat is, amelyek elvileg nem voltak benne a rendelésben.

Az élelmes pár a bepanaszolt étellel, a kifizetetlen italokkal és az ellopott borravalóval együtt mintegy 100 fontos (40 ezer forintos) kárt okozott a vendéglátóhelynek. De aztán a sors mindezt rögtön be is hajtotta rajtuk.

Néhány órával később ugyanis heves vitába keveredtek egy rendőrrel, aki betörte a kocsijuk ablakát, hogy levegőhöz juttassa a bent lévő kutyáikat. Odakint 24 fok, a kocsi belsejében kétszer ilyen forróság uralkodott.

A rendőrséget egy járókelő riasztotta, aki megsajnálta a kutyusokat a kocsiban. Miután a hatóságok nem tudták elérni a gazdikat, habozás nélkül cselekedtek. Négyszer ütöttek rá az üvegre, mire végre betört. Az esetről szintén készült videó, és egy szemfüles néző vette észre, hogy a délelőtti szarkákról van szó.

A tolvaj pár a riasztó hangjára sietett vissza a járműhöz, ahol nagy csődület fogadta őket, a rendőröktől pedig leszúrást kaptak a felelőtlen viselkedésük miatt. A kutyák gazdái azzal védekeztek, hogy csak 10 percig voltak távol – igaz, a tűző napra parkolva az is bőven elegendő lehetett az állatoknak. Arról nem szól a hír, hogy a borravaló eltulajdonítása miatt elmarasztalták-e őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás