promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kleptomániás macska miatt szégyenkezik a gazdija
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házi kedvenc elsősorban kesztyűkre specializálódott, amelyeket egyre kínosabb visszaszolgáltatni.

Bűnöző macskát melengetett a keblén egy amerikai hölgy. Az Oregonban élő Kate Felmet hosszú idő után jött rá arra, hogy kedvence egy közönséges tolvaj, aki kertészkesztyűkre specializálódott.

Fotó: twitter.com/DickKingSmith

Mivel a szomszédok előtt nem kívánt egyenként pironkodni, elmés megoldást talált ki az eltulajdonított tárgyak visszaadásához. Kitett egy saját kezűleg rajzolt táblát ezzel a szöveggel:

„A macskám egy tolvaj. Kérem, vigyék el ezeket a tárgyakat, ha az önökéi.”

A cicus ettől persze rögtön a környék hírességévé vált, arról pedig nem érkezett hír, hogy bárki is feljelentést tett volna a lopások miatt a rendőrségen. Az Esme névre hallgató fekete macska a fotók tanulsága szerint legalább 10 darab kesztyűt tulajdonított el, de egy rózsaszín maszk is szerepel a szárítókötélre akasztott bűntárgyak között.

Nem ő az egyetlen kleptomániás háziállat a világon, a hírt kommentelők rengeteg hasonló sztorit osztottak meg egymással.

„Nekünk is van egy betörő macskánk, aki alkalmanként zoknikat, postai leveleket, fotókat, pólókat, kábelkötegelőket hord haza. Ezek közül a leveleket rendszeresen visszacsempésszük a szomszédaink ajtai elé”

– árulkodott valaki a saját cicusáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás