Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sándor Zsolt és Barátai – Mini Bükki Borfesztivál Miskolcon

Gasztro & Tourism

Promotions - 2019.04.20. 08:08

Április 19-én nyitja a szezont Sándor Zsolt pincészete a Mini Bükki Borfesztivállal, melynek célja a helyi bor és gasztronómia népszerűsítése szórakozással és meglepetésekkel.

Április 19-én 17 órától nyitja a szezont Sándor Zsolt pincészete a Mini Bükki Borfesztivállal, melynek célja a helyi bor és gasztronómia népszerűsítése szórakozással és meglepetésekkel.

Elsőként érkezik egy sztárborász a Balatonról, a Szent-György hegyről: Török Csaba – 2HA. Ő egy specialista. Abban az értelemben, hogy egy fehér boros vidéken, nem kis meglepetésre, elsősorban a vörösökre helyezi a hangsúlyt. S mindezt nem is akármilyen szinten! Az olaszok nagy borait adó kékszőlő fajtáját a Sangiovese Grosso-t telepítette szőlészetében.

Boraival pedig évek óta vezeti a Gomijo országos vörösboros listáját, de megtalálható nála Syrah, Cabernet Franc és még sok-sok más. Innivaló kínálat lesz még Bűdi István és Sándor Zsolt boraiból.

Gasztro fronton a most az első születésnapját ünneplő Borsod Burgeré lesz a főszerep, egy erősített vega vonallal. A zenét Bordee szolgáltatja zárásig (17-23:50-ig).

Borítókép: Horizont promo

Helyszín: Kisavas, Arnóti sor 115. (Sándor Zsolt Organikus Szőlőbírtok és Pincészet)

Vissza a főoldalra.
„Ez már az Európa-liga főtáblája”