promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sándor Zsolt és Barátai – Mini Bükki Borfesztivál Miskolcon
Borítókép:  Horizont promo
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Április 19-én nyitja a szezont Sándor Zsolt pincészete a Mini Bükki Borfesztivállal, melynek célja a helyi bor és gasztronómia népszerűsítése szórakozással és meglepetésekkel.

Április 19-én 17 órától nyitja a szezont Sándor Zsolt pincészete a Mini Bükki Borfesztivállal, melynek célja a helyi bor és gasztronómia népszerűsítése szórakozással és meglepetésekkel.

Elsőként érkezik egy sztárborász a Balatonról, a Szent-György hegyről: Török Csaba – 2HA. Ő egy specialista. Abban az értelemben, hogy egy fehér boros vidéken, nem kis meglepetésre, elsősorban a vörösökre helyezi a hangsúlyt. S mindezt nem is akármilyen szinten! Az olaszok nagy borait adó kékszőlő fajtáját a Sangiovese Grosso-t telepítette szőlészetében.

Boraival pedig évek óta vezeti a Gomijo országos vörösboros listáját, de megtalálható nála Syrah, Cabernet Franc és még sok-sok más. Innivaló kínálat lesz még Bűdi István és Sándor Zsolt boraiból.

Gasztro fronton a most az első születésnapját ünneplő Borsod Burgeré lesz a főszerep, egy erősített vega vonallal. A zenét Bordee szolgáltatja zárásig (17-23:50-ig).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás