promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle döbbenetes titkai kerültek nyilvánosságra, Harry botrányhercegnője tartogat még meglepetéseket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle-ról, Harry herceg feleségéről kiderült pár dolog, amelyekről még garantáltan nem hallottál.

Hivatalosan 2021-ben szakított a királyi család kötelékeivel Harry herceg és felesége, Meghan Markle. Korábbi állításaik szerint csendes, visszavonult életet szerettek volna ezt követően folytatni a reflektorfénytől mentesen, azonban ez jelenleg korántsem így alakul.

Nemrég debütált a Netflixen a Harry & Meghan doku-sorozat, amely finoman szólva is tragikus fogadtatásban részesült. A közvélemény és a meghatározó közszereplők, felszólalók szerint a széria kínos, kellemetlen, és bosszantó a gerlepár áldozatszerepben tetszelgése. Főként Meghan krokodilkönnyeit szedte szét az internet és a bulvársajtó is.

Tovább tetézi a bajt, hogy pár nap múlva, január 10-én megjelenik Harry herceg Tartalék c. könyve, amelytől a hírek szerint még maga Károly király is retteg. Az már korábban sem volt azonban meglepetés, hogy Meghan Markle egy különös csodabogár a királyi család életében, hiszen Harry megismerését megelőzően színésznőként dolgozott, sőt, még házas is volt. Kevesen tudtak arról is, hogy szerepelt egy amerikai tévéshowban, mint modell, és meglehetősen pajzán szettekben tűnt fel a képernyőkön.

Azt tudtad, hogy a botrányhősnő képzett kalligráfus? Szépírása már-már művészi színvonalú, kézzel írott köszönőleveleitől rendre elájultak a királyi családban is. Arról is sokan értesülhettek, hogy a Brilliáns elmék című sorozatban szerepelt anno, azonban arról már kevesebben, hogy a forgatás alatt kizárólag a saját ékszereit hordta. De vajon mi a helyzet az otthoni teendőkkel?

A konyhában is megállja a helyét Meghan, elmondása szerint Harry leánykérése előtt éppen sült csirkecombokat készített - párja egyik kedvencét -, így ki tudja, lehet, hogy Harry herceg szívét a hasán keresztül hódította el Meghan. A házassági gyűrűjét egyébként ő maga tervezte.

Azóta két gyermekkel is megáldotta a sors a szerelmespárt. 2020-ban történt egy tragikus elvetélése Meghannek, amelyért részben a királyi család mindennapjaival járó stresszhatásokat okolta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás