promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Meghan Markle pajzán Mikulás szettben - így még sosem láttad Harry herceg kedvesét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevés megosztóbb közszereplő létezik jelenleg a bolygón, mint Harry herceg kedvese, Meghan Markle.

Pár hete debütált a Netflixen a Harry & Meghan című dokumentumsorozata, amelyet enyhén szólva vegyesen fogadott a közvélemény. 2020-ban váltak ki a királyi család kötelékeiből, amely után csendesebb, visszafogottabb életre vágytak.

Nos, ez nem igazán valósult meg, hiszen megérkezett az új sorozatuk, illetve januárban debütál Harry herceg botránykönyve is, amelyben több mint valószínű, hogy kíméletlenül kitálal a királyi család mindennapjainak szaftos részleteiről. A Tartalék című könyv 2023. január 10-én kerül a könyvesboltok polcaira.

Azt mindenki tudhatja, hogy Meghan Markle a civil életében színésznőként is munkálkodott, azt viszont talán kevesen, hogy

2007-ben egy amerikai televíziós vetélkedőben, a Deal or No Deal-ben feltűnt szexi Mikulás jelmezben. Négy epizódban volt a show modellje, vörös bársonyruhát viselt fehér műszörme díszítéssel, illetve tűsarkút. 

Forrás: Dailystar.co.uk

Meglehetősen megmosolyogató őt így látni a királyi kötelékek előtt. További képeket ide kattintva tudsz megtekinteni.

Ezután egyébként feltűnt a Brilliáns elmék és a CSI: New York-i helyszínelők és a CSI: Miami helyszínelők című sorozatokban is, pár apróbb filmszerep mellett. Meghan és Harry 2016-ban ismerkedtek meg és 2018-ban keltek egybe, így félbemaradt a hölgy színészi karrierje, a Netflix-dokuban azonban ismét megvillantotta tehetségét az áldozatszerepben történő tetszelgések alkalmával a 41 éves nő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás