promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lenyűgöző ikertornyok: Dwayne Johnson 20 éves gyönyörű lánya le sem tagadhatná, hogy az apukája Dwayne Johnson
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A képek magukért beszélnek.

Dwayne Johson Hollywood és a világ egyik legjobban kedvelt színésze, akiért rajonganak a nézők. Magyarországon is elképesztő méretű rajongótábora van a sztárnak. A Halálos iramban-filmeket, vagy éppen a Jumanjit, netán a Törésvonal című alkotást mindenki ismeri tőle, de biztosra vehető, hogy ezek mellett is még legalább öt filmet fel tudunk sorolni, amelyekben Dwayne Johnson szerepel.

A legtöbb filmje elképesztően könnyű vígjáték vagy éppen zúzós akciófilm, csöppnyi romantikával, és egy csipetnyi drámával, de szinte mindegy is, ha Dwayne Johnson játszik benne, a nézők szinte tutira veszik, hogy olyan mozit kapnak, ami szórakoztató lesz. Humor és akció, meg persze kedvesség kéz a kézben járnak majd a képernyőn.

Mostani feleségével, Lauren Hashian-nal 2007-ben találkoztak először, majd 2019-ben házasodtak össze. Lauren egész életében a zenei világban mozgot, énekesnő, dalszövegíró és zenei producer. Korábbi feleségével, Dany Garciával 11 évig voltak házasok.

Dwayne Johnsonnak három gyönyörű lánya született az évtizedek alatt, közülük a legidősebb Simone Alexandra Johnson, aki immár húsz éves. A gyönyörű lány pedig nagyon hasonlít az édesapjára. Sőt, követi is őt az élet színpadán, hiszen pankrátornak is állt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás