Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Dwayne Johnson ritkán látható felesége, a gyönyörű Lauren Hashian - videó

Így néz ki Dwayne Johnson ritkán látható felesége, a gyönyörű Lauren Hashian - videó

Színes

Így néz ki Dwayne Johnson ritkán látható felesége, a gyönyörű Lauren Hashian - videó

Színes

Promotions 17:41

Lauren Hashian énekesnő és zeneszerző. Dwayne Johnson-nal 2019-ben házasodtak össze.

Dwayne Johson Hollywood és a világ egyik legjobban kedvelt színésze, akiért rajonganak a nézők. A legtöbb filmje habkönnyű vígjáték vagy éppen zúzós akciófilm, csöppnyi drámával, de szinte mindegy is, ha Dwayne Johnson játszik benne, a nézők szinte tutira veszik, hogy olyan mozit kapnak, ami szórakoztató lesz. A hírek szerint 2022-ben pedig egészen új oldaláról fogjuk majd megismerni a sztárt a Black Adam című DC-s szuperhősfilmben, ahol nem ismer majd kegyelmet, ezzel pedig a szuperhéroszfilmet sosem látot brutalitásba navigálja majd.

Dwayne Johnson Kaliforniában született 1972. május másodikán, apai ágon afroamerikai, anyai ágon pedig polinéz származású. A sportban már fiatalkorában is kitűnt, ő volt az egyetemi focicsapat sztárja, azonban az NFL-ben már nem tudott bemutatkozni térdsérülése miatt.

Az egyetemet kriminológia szakon fejezte be, majd apja nyomdokaira lépve pankrátorként szerzett magának világhírnevet. Ezután kezdődött filmes karrierje is, kezdetben csak sorozatokban tűnt fel, a nagy áttörés a 2001-es Múmia-filmben jött el számára. Majd mozifilmek sokasága következett, legutóbb például a felemás értékeléseket bezsebelő alkotás, A dzsungeltúra.

Mostani feleségével, Lauren Hashian-nal 2007-ben találkoztak először, majd 2019-ben házasodtak össze. Lauren egész életében a zenei világban mozgot, énekesnő, dalszövegíró és zenei producer.

Borítókép: Profimedia