promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson csúnyán elszólta magát – Kiderült a nagy titok?
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan érkezik Dwayne Johnson első szuperhősös filmje, a Black Adam, amiről most elképesztő dolgot árult el a színész.

Az egyszerű, szórakoztató látványfilmjeiről elhíresült Dwayne Johnson Hollywood egyik legnagyobb sztárja, aki rendszeresen belenyúl a tutiba, hiszen folyton olyan alkotásokat hoz, amik rendesen felpörgetik a nézőket. Jövőre végre teljesül a rajongók álma, és szuperhősként fog szerepelni a színész, de jobb, ha felkészülünk: ő nem olyan lesz, mint a többi köpenyes igazságosztó.

Dwayne Johnson már annyira izgatott a 2022-ben érkező Black Adam című DC-film miatt, hogy elkotyogta: óriási pusztításra számíthatunk az alkotásban, ráadásul az ő szuperhőse a hozzá hasonló karakterekkel ellentétben egyáltalán nem fél majd akár meggyilkolni a rosszfiúkat – szóval könnyen lehet, hogy ő lesz a legdurvább képregényfigura, aki átlép a nagyvászonra.

Tudjuk, hogy ezek a filmek általában gyerekeknek, illetve tiniknek készülnek, ezért nagyon kevés bennük a vér, a halál, de ezek alapján úgy tűnik, hogy a Jaume Collet-Serra (A zátony, Az ismeretlen férfi) által rendezett Black Adam jóval keményebb lesz, és ha kell, a főszereplő bemocskolja a kezét annak érdekében, hogy győzzön az igazság.

Dwayne Johnson sosem volt még ilyen jó formában, szóval igazán komolyan vette Black Adam szerepét (aki egyébként a képregényekben Shazam! főellensége). A világsztár állítása szerint az ő szuperhőse teljesen meg fogja változtatni a DC-n belüli erőviszonyokat, szóval retteghet Batman és Superman.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson képeit, amiken látszik Black Adam lehengerlő fizikuma, ruhája és pusztítása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás