promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Porig alázták Dwayne Johnsont – Újabb hollywoodi színészháború van kialakulóban?
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy A galaxis őrzői sztárja egyenesen megveti Dwayne Johnson munkásságát, mivel nem szeretne közös filmben szerepelni vele.

Dwayne Johnson a világ egyik legnépszerűbb színésze, akinek szinte az összes filmje kasszasiker, és mindig tudja, hogy mi kell a közönségnek. Általában látványos, szórakoztató és végtelenül egyszerű alkotásokat hoz nekünk, amiket csak úgy zabálnak a nézők, de közben rengeteg kritikát is kap amiatt, hogy folyton ugyanazt a karaktert alakítja, és nem vállal bátor projekteket – valószínűleg pontosan emiatt nézi le őt az egyik kollégája.

A galaxis őrzői-széria Draxeként elhíresült Dave Bautista már nem először ment neki Dwayne Johnsonnak, hiszen mindenkinek elmondta, hogy szerinte ő nem egy jó színész, de most azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy egyáltalán nem szeretne közös filmben szerepelni vele – ezzel pedig eléggé megalázta a Jumanji-széria sztárját, hiszen rajta kívül szinte mindenki akar belőle egy falatot Hollywoodban.

A mostani balhé onnan eredt, hogy a rajongók szerették volna egy filmben látni John Cena-t és Dwayne Johnsont, valaki pedig Dave Bautista nevét is bedobta a kalapba, és erre mondott határozott nemet a színész, aki hamarosan a Dűne című nagyszabású sci-fiben fog szerepelni, ráadásul még a Tőrbe ejtve folytatásában is feltűnik majd – ebből is látszik, hogy ő nem úgy építi a karrierjét, mint Dwayne Johnson.

Dave Bautista és Dwayne Johnson amúgy már a pankrátorként töltött évek alatt is egymásnak feszültek párszor, szóval jó eséllyel innen ered a közöttük lévő feszültség, aminek úgy néz ki, hogy addig nem lesz vége, amíg Dwayne Johnson be nem bizonyítja egy drámában, hogy ő is tud színészkedni, ha akar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás