promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy fiatal lány olyan gyalázatos módon tudta meg, hogy megcsalják, hogy abból azonnal világszenzáció lett
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Éppen elkapta a gyalázatos pillanatot.

Ahogy a kütyük száma sokasodik Magyarországon és a világon, úgy egyre könnyebben buknak meg akár kapcsolatok is apró nüanszokon, amelyekre évtizedekkel korábban nem voltak még példák. Egyszerűen annyira gyorsan fejlődik a technika, vagy éppen egyre-másra sokasodnak okostelefonjainkon az applikációk, funkciók, hogy simán megeshet az is, hogy egy-egy új dologról lemaradunk, és éppen ez lesz a vesztünk. Vagy rosszul küldjük ki az üzenetünket.

Ez persze bármilyen csínytevésünkben igaz lehet. Így pedig igaz lehet akkor is, ha éppen gyanakodunk párunkra, hogy rossz utakra tévedhetett. 

Serena Karrigan azonnal influencer lett, amikor megtudta, hogy megcsalják, történetét pedig elmesélte a nagyközönségnek. A TikTok-ra feltöltött videója több tízmilliós megnézési számot generált, miközben több ezer kommentet is kapott a videó alá. Sokan totál le voltak sokkolva attól, amire fény derült, és főleg attól, ahogyan.

Serenának ugyanis az akkori pasija egy olyan képet küldött, amelyen a közös ágyuk látszódik, szépen megterítve, és egy kis plüssállatka is feküdt rajta, amely a szerelmüket szimbolizálta. A fiú azt írta Serenának, hogy hiányzik neki, a lány pedig megnézte a fotót, majd utána a live funkciót is benyomta, ekkor pedig meglátta azt, hogy az ágyon egy másik lány is van.

Íme a pillanat:

(via Insider)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás