promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hideg áradt a nő fürdőszobájából a tükör mögül, mikor levette a falról, teljesen lesokkolt attól, amit mögötte talált
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2021 egyik legfelkapottabb videója lett a közösségi médiában.

Az utóbbi időben egyre felkapottabb a TikTok, sőt, a 2021-es statisztikák szerint még a gigavállalatot, a Google-t is maga mögé tudta utasítani a kedvelt videómegosztó közösségi oldal. A TikTok-on pedig, mint ahogy az más felületek esetén is lenni szokott, a userek meglovagolnak különböző trendeket is. Az utóbbi időben az egyik legfelkapottabb topik lett a titkos és rejtélyes szobák leleplezése.

A közöségi oldalon már több száz efféle felvétellel találkozhatunk, de mégis az egyik legnézettebb az előző évben az lett, amelyben egy amerikai nő a fürdőszobájában talált egy titkos szobát.

A New York-i lakás tulajdonosa összesen négy részben dokumentálta nem mindennapi felfedezését. Samantha Hartsoe kezdeteben arra panaszkodott ismerőseinek, hogy a lakásában nagyon hűvös van, mintha valahonnan befújna oda a szél. Később a nő azt is megállapította, hogy a hűvös levegő forrása a fürdőszobai tükör, így levette azt.

A tükör mögött egy hatalmas lyuk tátongott, amely átvezetett egy másik, elhagyatott lakásba. A videót az élesítés után egy nap leforgása alatt közel 10 millióan nézték meg.

Részletesebben arról, amit bent talált a tükör mögött:

@samanthartsoe crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou Mysterious - Andreas Scherren

(via MLC.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás