promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul felbukkant Jennifer Lopez szuperszexi ikertestvére? - elképesztő fotók
Borítókép:  Profimedia/Ferrari Press Agency/EllenTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően sok embernek van még Hollywoodban is elképzelt ikertestvére.

Az interneten felkapott téma olyan emberek bemutatása, akik a megszólalásig haonlítanak híres emebrekre, akiket sokszor egy-egy híresség ikertestvérének hívnak, pedig csupán hasonmásokról van szó. A brit királyi család esetén még az is megesik, hogy a hasonmásokat meghívják a nagyobb partikra, így pedig rengeteg közös fotó is található az interneten róluk.

Katalin hercegnének például Nagy-Britanniában van rögtön a hasonmása, és Heidi Agan-nak hívják a gyönyörű nőt, aki sokat profitált is a hasonlóságból az életében.

Jennifer Lopez régi-új szerelmével, Ben Affleckkel újra egymásratalálásuk révén mostanában nagyon sokszor a hírek fókuszában volt, illetve nemsokára érkezik is az év egyik legjobbnak ígérkező romantikus komédiája, a Vegyél el!, amelyben Owen Wilsonnal fog közösen szerepelni majd az énekesnő.

A Femcafé most arról számolt be, hogy Jennifer Lopeznek találták meg a hasonmását, aki elképszetően hasonlít JLo-ra, csupán izmosabb az 52 éves, Puerto Rico-i származású sztárnál. A gyönyörű nőt Janice Garay-nak hívják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás