promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett az HBO Max, több tízezer magyar imádni fogja ezt a hírt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre megtudtuk, mikor debütál az HBO Max videótárában.

Premierdátumot kapott az új magyar sorozat, amely hamarosan látható lesz a Magyarországra nemrégiben megérkező HBO Max műsortárában. A Media1 számolt be róla, hogy április elsejét kell azoknak bevésni a naptárba, akik nagyon várják már az új magyar sorozat, A besúgó érkezését.

Amúgy utoljára 2018-ban mutatott be magyar szériát az HBO, akkor az Aranyélet harmadik évada került fel a streaminszolgáltató videótárába.

A besúgó így az első magyar sorozat lesz az HBO Max szolgáltatásban. A széria cselekménye 1985-ben kezdődik majd Magyarországon, egy olyan korszakban, amikor már szinte minden kész van a nagy változásra. Geri, a főszereplő épp a fővárosba költözik, hogy elkezdje az egyetemet, a kollégiumban már csatlakozik is egy csapat demokratikus fiatalhoz, majd elkezdődnek a hatalmas bulik, partik, és egy sor politikai vitába is belecsöppen a főszereplő.

Gerinek azonban van egy nagy titka, az, hogy besúgó, mindezt pedig súlyosan beteg öccséért teszi. Gerinek lavíroznia kell a két csoport között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás