promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt a Netflix, de még van idő március 31-ig
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy legendás sorozat kerül ki a kínálatból.

Akik manapság kapcsolódtak be a streaming nagydömping közepette a Netflixbe, vagy éppen az HBO GO-t használták, avagy éppen az HBO MAX-et kezdik el használni, azoknak lehet, hogy egy-egy sorozathoz már nem fűződik annyira sok érzelmi töltet, mint a hőskorban, amikor még nem gyártották a szériákat futószalagon. És mindig volt egy kis idő megállni, hogy jobban átlényegüljünk egy-egy új sorozat elfogyasztása előtt.

A Netflix sztorija még 1997-ben kezdődött, a céget először DVD-kölcsönzőként üzemeltette két zseniális figura, nevezetesen Reed Hastings és Marc Randolph. Majd jött a „forradalom”, amely után többé a házimozizás és otthoni film-, illetve sorozatnézés élménye is alaposan megváltozott. De kezdetben még nem voltak saját sorozatok a Netflixen,

az első saját gyártású alkotásra egészen 2012 februárjáig kellett várni.

Ekkor jelent meg ugyanis a Lilyhammer című széria, amely egy skandináv krimi, és igazából ekkor kezdődött minden, itt gyökerezik minden, amit ma Netflixnek hívunk. A sorozat végül siker lett, mivel annak ellenére, hogy sok ízében nagyon északi volt, ugyanakkor univerzális erővel bírt, és az egész világot érdekelte.

A film amúgy egy exgengszterről szól, aki tanúvédelmi program keretében Norvégiában kezd új életet, és hát az élet, az amerikai a norvég kisvárosban, egy volt gengszter az átlagos emberek földjén rendkívül sok vicces szituációt eredményez. A főszereplő, Steven Van Zandt pedig nagyon jól hozza a szerepét.

A sorozat még március 31-ig elérhető a Netflix kínálatában.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás