promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlonban tényleg csak vakációznak a versenyzők?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary All Star-ba visszahívták az elmúlt évek legjobb ripacsait, hogy üdüljenek pár hónapot Dominikán.

Az már az első adások alatt bebizonyosodott, hogy az Exatlon Hungary szervezettsége még a negyedik évben is jócskán a megfelelő szint alatt mozog. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a műsor All Star-évada milyen nézettséget hoz a TV2-nek, de tudva azt, hogy mennyien vártak erre a rendhagyó évadra, valószínűleg jól indított a műsor.

Kérdés, hogy ez meddig fog kitartani, mert ha a műsor készítői nem emelik kicsit a minőségi szintet, akkor félő, hogy még a félút előtt érdektelenné fog válni az Exatlon Hungary, és korán ki fog fulladni.

Azt már látni lehet, hogy a nézők egy része nincs megelégedve az új műsorvezetővel, Monoki Lehellel, aki egyelőre tényleg nem kapta el a lendületet, de idővel talán ő is oldódni fog.

A készítők mindent bevetettek, hogy az All Star tényleg egy kivételes évad legyen. Visszahívták az elmúlt évek legjobb versenyzőit, akik közül néhányan már az első futamok során lesérültek, megbotlottak, vagy megütötték a hajukat. Bizony, szembetűnően sok a sérülés, pedig csak most indult el a műsor. Mi lesz akkor később? Tényleg ennyi tartalékost szerveztek be, hogy ilyen gyorsan ki kell szórni a versenyzőket?

Arról nem beszélve, hogy a legjobbnak titulált versenyzők között többen is vannak, akik szemmel láthatólag csak üdülni és henyélni mentek ki a napsütötte Dominikára. A Bajnokok közül Somhegyi Krisztián és Virág András, akik az Exatlon 3. évadában remekeltek, most úgy tűnik, csak látványelemnek tértek vissza, ugyanis egyelőre egyikük sem találja magát a pályán.

András az első nap máris lejáratta magát azzal, hogy egy komód méretű karikát képtelen volt megtalálni a háta mögött, aztán még el is tévedt a pályán. A legutóbbi adásban is 6 futamból csupán 2-t nyert meg, míg Krisztián 7 futamból csak 3-at. De ugyanilyen rosszul teljesített a pirosaknál Ungi, Szandi, Reni, és Dorka, míg a kékeknél András, Kata, és Vesty nyújtott rossz teljesítményt.

Szente Gréti pedig azzal a reménnyel jött az All Star-ba, hogy a 3. évad trófeája után most is a magasba emelheti a trófeát. Úgy tűnik, a Kihívó a bizonyíték arra, hogy az elsőkből könnyen lesznek az utolsók, ugyanis a csütörtöki adásban csupán egyetlen futamot nyert meg az 5-ből. Pedig Gréti aztán komolyan veszi a reggeli napindító testmozgást. Ugyan kivágták az adásból, de nemrég a TV2 közzétette azt a jelenetet, amiben Gréti összeszedte csapattársait, hogy a szabad ég alatt tornásszanak egyet. Persze rögtön bebizonyosodott, hogy a Kihívók között többen is a későbbi kelést preferálják, és nem igen szoktak reggel mozogni.

Szabó-Thomka Hanna, a 28 éves testnevelő tanár sem mozgással kezdi a napot, de most rájött arra, hogy mozgáshiánya van. Pedig az ember azt gondolná, hogy az Exatlonban alaposan kifutkározzák magukat a versenyzők.

Hogy a későbbiek folyamán mennyire fognak visszatalálni önmagukhoz a versenyzők, azt nehéz lenne megjósolni, de talán a sok napsütés, tengerparti levegő, a villában töltött kényelmes éjszakák, és a jól megpakolt hűtőszekrény megteszi jótékony hatását, és az elmúlt évek ”legjobb” exatlonistái kicsit összekapják magukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás