promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jackie Chan is Marvel hős lesz?
Borítókép:  Jackie Chan / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak álma teljesülhet, ugyanis Hollywoodban felröppent a pletyka, hogy Jackie Chan is szerepelni fog egy Marvel filmben.

Nemrég mutatták be a Marvel idei egyik legnagyobb dobását, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című alkotást, ami igazi mérföldkőnek számított, hiszen ez volt az első olyan nagyszabású hollywoodi szuperhősös film, aminek ázsiai származású a főszereplője – a gigantikus siker után pedig nem csoda, hogy máris a folytatáson dolgoznak.

Természetesen a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton is visszatér a második részre, ráadásul már komoly tervei is vannak, ugyanis elárulta, hogy egyenesen valóra válna az álma azzal, ha a legendás Jackie Chant is sikerülne meggyőznie, hogy szerepeljen a filmben.

Mivel a Marvelnél nem szoktak csak úgy a levegőbe beszélni, így könnyen lehet, hogy Jackie Chan már rég igent mondott a felkérésre, csak várják a tökéletes pillanatot, hogy bejelentsék – de ez egyelőre még csupán feltételezés, egyedül az biztos, hogy rengetegen örülnének, ha a világsztár is feltűnne a Shang-Chi 2-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás