promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: végre hazaküldik Lilkót?
Borítókép:  A kép egy korábbi adásból származik. Forrás: TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, eddig tartott Kocsis Lilkó dominikai nyaralása.

Elindult a nagy visszaszámlálás. Az Exatlon Hungary 3. évada a végéhez közeledik, már nem jönnek új játékosok akkor sem, ha az egyik versenyzőnek egy lassan gyógyuló sérülés miatt távoznia kell a műsorból.

Kocsis Lilkó keze hivatalosan a 67. adásban sérült meg, de persze még előtte kiderült, hogy Lilkó keze már a mexikói csapat ellen vívott Nemzetek Viadalán be volt gipszelve, csak ügyesen próbálta rejtegetni.

Lilkó azóta is kényelmesen tengette napjait a napsütötte Dominikai Köztársaságban, közben a nézők itthon napról-napra azon gondolkodtak, hogy a szerkesztők meddig hagyják még a táncos kislányt henyélni, míg a társai keményen küzdenek a fődíjért.

Nos, úgy tűnik, hogy több, mint egy hónapnyi kispadozás után végleg eldől Lilkó sorsa. Palik László nagy bejelentésre készül a pénteki Medál játék előtt.

„Nagyon fog fájni...”

- hangzik el a műsorvezető szájából az adás előzetesében.

Azonban nemcsak Lilkó, de Krisztián sorsa is eldőlni látszik, aki ugyancsak hosszú ideje bekötött kézzel, a pálya széléről szurkolt csapattársainak. Hogy aztán mindkét Bajnoknak el kell hagynia Dominikát, vagy csak az egyiküknek kell távoznia, az este kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás