promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mérgező hulladék teszi szuperhőssé a Trónok harca sztárját
Borítókép:  Peter Dinklage és a Toxikus bosszúálló / AFP / do312.com / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca Tyrion Lannistere, Peter Dinklage egy elég különleges projektet szerzett magának, ugyanis ő fogja alakítani A toxikus bosszúállót a klasszikus Zs-film új feldolgozásában.

A Golden Globe-díjas Peter Dinklage az egész világ szívét meghódította a Trónok harca című sorozatban, ahol a közönségkedvenc Tyrion Lannistert alakította. Az utóbbi években elég sok helyen láthattuk őt, hiszen például az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban is feltűnt, most viszont lehet, hogy megkapta élete eddigi legfurcsább munkáját, ami vagy hihetetlenül gagyi lesz, vagy egy igazi kultuszfilm válik belőle, mint az elődjéből.

Peter Dinklage fogja alakítani az ikonikus Toxikus bosszúállót az 1984-es, Zs-kategóriás alkotás hamarosan érkező újragondolásában. Az eredeti történet szerint a folyamatosan bántott főhősünk véletlenül beleesik egy hordónyi mérgező hulladékba, majd ennek hatására szupererős lesz, de sajnos közben átalakul egy visszataszító, groteszk lénnyé, aki elhatározza, hogy megtisztítja a világot.

A Legendary stúdió gondozásában készülő művet Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore.) rendezi, és állítólag napjainkba helyezi a cselekményt, amiben előtérbe kerül pár fontos, igencsak aktuális környezetvédelmi téma is. A készítők a Deadpool példáját akarják követni, szóval számíthatunk pár mókás kikacsintásra is a nézők felé.

Ezek alapján tartani fogják a régi Toxikus bosszúálló hangulatát, hiszen az direkt volt igénytelenül szórakoztató, így az évtizedek alatt egészen megkedvelték az emberek, és több folytatást is kapott.

Mindenképp érdekes, hogy Peter Dinklage elvállalta ezt az alkotást, amin ha minden jól megy, akkor pokolian jót fogunk mulatni – bár hatalmas katasztrófaként is elsülhet.

Itt lehet megnézni az 1984-es A toxikus bosszúálló előzetesét, csak hogy kapjunk egy kis ízelítőt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás