promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mel Gibson megerősítette, hogy készül a Halálos fegyver folytatása
Borítókép:  Mel Gibson és Danny Glover / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fantasztikus hírt közölt Mel Gibson, ugyanis a rengeteg pletyka után végre biztossá vált, hogy most is ezerrel dolgoznak a Halálos fegyver ötödik részén.

A legendás rendező, Richard Donner (Superman) 1987-ben mutatta be a Halálos fegyver című akciófilmet, aminek köszönhetően megszületett hollywoodi egyik legnépszerűbb zsarupárosa, Riggs és Murtaugh, akiket Mel Gibson és Danny Glover alakítottak négy nagysikerű alkotáson keresztül, egészen 1998-ig. A rajongók azóta is reménykednek a visszatérésükben, most pedig egy olyan dolog derült ki, aminek biztosan örülni fog a közönség.

Mel Gibson éppen a legújabb, Fatman című filmjét reklámozta egy reggeli műsorban, mikor megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a Halálos fegyver 5-tel, ő pedig elárulta, hogy csinálják, hiszen Richard Donner jelenleg is gőzerővel ügyködik rajta – szóval ezek alapján sínen van a folytatás.

Természetesen Danny Glover jelenlétére is számítanak az alkotók, mivel nélküle nem lenne az igazi, így izgatottak lehetünk a projekt miatt, ami hosszú idő után most először tűnik úgy, hogy valóban el is készül.

Viszont az egy kicsit aggasztó, hogy Richard Donner idén 90 éves, és a 2006-os, elég vegyes fogadtatásban részesülő 16 utca óta nem készített filmet. Kérdéses, hogy rendezőként, vagy más kapacitásban foglalkozik a következő Halálos fegyverrel, aminek lehet, hogy nem ártana egy kis vérfrissítés – hiszen a Bad Boys-szériának is bevált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás