promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még be se mutatták Loki saját sorozatát, máris berendelték belőle a folytatást
Borítókép:  Loki szerepében Tom Hiddleston / Marvel Studio 2017 / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövőre érkezik Thor ármánykodó testvérének saját szériája, a Loki, ami állítólag olyan jó lesz, hogy a stúdió rögtön kért is belőle egy második évadot.

Már számtalanszor tört borsot a Bosszúállók tagjainak orra alá a Tom Hiddleston által alakított Loki, aki Thor fogadott testvére, és hiába gonoszkodik sokszor, egyszerűen nem lehet őt utálni a figura vonzereje, és a színész játéka miatt. A Marvel is tudja, hogy egy közönségkedvenc karakterről van szó, ezért külön sorozatot szentelnek neki a Disney+ platformra, és most úgy tűnik, hogy nagyon elégedettek a készítők munkájával.

Igaz, hogy csak jövőre érkezik az elvileg hat epizódból álló Loki, de állítólag a stúdió akkora potenciált lát benne, hogy még a bemutató előtt berendelték belőle a második évadot, szóval örülhetnek a rajongók, hiszen Tom Hiddlestonból sosem elég.

Az még nem derült ki, hogy pontosan miről is fog szólni, de mivel Loki elég sok meglepetést okozott már nekünk, így biztosak lehetünk benne, hogy egy különleges alkotásról van szó, amiben állítólag még Owen Wilson is feltűnik majd, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt.

A Disney és a Marvel jelenleg több sorozaton is dolgozik, és elvileg még idén bemutatásra kerül az izgalmasnak ígérkező WandaVízió, illetve jön a Sólyom és a Tél katonája, illetve Nick Fury saját szériája is, ráadásul Samuel L. Jacksonnal. Ezek alapján pedig tényleg lesz miért izgulnunk, hiszen ilyen projektek mellett bőven akad néznivaló a következő években is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás