promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halottnak hitt szereplő tér vissza a Marvel legújabb sorozatában?
Borítókép:  WandaVízió / via gamesradar.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármennyire is szeret titkolózni a Marvel, sajnos úgy néz ki, hogy sikerült lelőni a WandaVízió egyik hatalmas meglepetését, ráadásul nem is akármilyen bakinak köszönhetően.

A rajongók nagyon örültek, mikor a Marvel bejelentette, hogy a mozifilmek mellett sorozatokat is fognak csinálni, amik ugyanabban a világban játszódnak, ráadásul a jól ismert karakterek és színészek főszereplésével készülnek a Disney+ platformra. Az egyik ilyen alkotás a Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) külön szériája, a WandaVízió, ami az első előzetes alapján igazán különleges lesz, de még elég keveset lehet tudni róla a stúdiótól megszokott titoktartás miatt.

Most viszont a MovieWeb arról ír, hogy valaki hatalmasat hibázott, ugyanis egy nem hivatalos Funko Pop! játékfigura bejegyzés elárulta, hogy a WandaVízióban feltűnik majd a Bosszúállók: Ultron kora című filmben elhunyt Quicksilver, vagyis Higanyszál is, aki Skarlát Boszorkány testvére volt, és Aaron Taylor-Johnson alakította.

Nem ez az első alkalom, hogy valamelyik termékismertető lövi le a meglepetést, hiszen a gyártók más ritmusban dolgoznak, mint a filmesek, bár egyelőre még csak pletykának minősül a dolog, mivel sehol sem erősítették meg, de állítólag az alkotás egyik kiszivárgott anyagában Wandáék gyermekei a nagybácsijukat említik, szóval egész megalapozottnak tűnik, hogy valamilyen formában megjelenjen a figura.

Már az is meglepő, hogy Vízió szerepel a műben, hiszen tőle is el kellett búcsúznunk, de Higanyszál visszatérése rengeteg kérdést vet fel, mivel ő egyértelműen meghalt. A WandaVízió elvileg még idén bemutatásra kerül, így hamarosan megkapjuk a várva várt válaszokat, de az biztos, hogy a Marvel még elképesztően sok érdekességet tartogat számunkra, és ez még csak a kezdet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás