Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elhunyt Liam Neeson édesanyja

Elhunyt Liam Neeson édesanyja

Zene, Film & Kultúra

Elhunyt Liam Neeson édesanyja

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:39

Katherine Neeson már nem érhette meg a fia 68. születésnapját.

Liam Neesonnak június 7-én volt a 68. születésnapja, de nem volt felhőtlen a boldogság, mivel egy nappal korábban hunyt el Katherine Neeson, a színész édesanyja.

Liam Észak-Írországban, Ballymena városában született Katherine és Bernard Neeson harmadik gyermekeként. Ő a házaspár egyetlen fiúgyermeke. Katherine-t három lánygyermeke:: Elizabeth, Bernadette és Rosaline is gyászolják.

A hölgyet csak Kittyként becézte mindenki. Liam édesanyja szép kort élt, mivel 94 éves korában hunyt el a szülővárosában, Ballymena-ban, Antrim megyében, Észak-Írországban.

A halálhírt az egyik helyi templomban is bejelentették, ahol név szerint is megemlítették Kittyt, akinek a temetését később tartják meg.. Még a polgármester, Cllr Peter Johnston is hozzátette, hogy nagyon sajnálja, hogy hallania kellett ezt a hírt.

Liam anno még targoncakezelő volt a Guinness sörgyárban, majd idővel sofőr lett. Már akkoriban is érdeklődött a színészet iránt, és az édesanyja támogatta ebben a legjobban, valamint azért noszogatta, hogy járjon el meghallgatásokra.

Egyik lap sem tért ki arra, hogy Kitty miben hunyt el, de állítólag nincs köze a koronavírushoz. Nyugodjon békében!

Borítókép: Borító: Gabriel BOUYS / AFP Cikk: Metro