promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Skywalker kora után már érkezik is a következő Star Wars-film
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban úgy néz ki, ezt nem a moziban kell majd keresni.

A The Hollywood Reporter már le is rántotta a leplet arról, hogy közeledik egy újabb Star Wars film, azonban ez nem a mozis-univerzumhoz fog kapcsolódni. Ez jól is van így, mivel Bob Iger, a Disney vezetője vallotta be anno, hogy hibáztak, amikor túl sok alkotást akartak lenyomni az emberek torkán.

A történetről még semmit nem tudunk, de úgy néz ki, hogy egy olcsóbb, egész estés Star Wars alkotást akarnak készíteni a Disney +-ra. A The Mandalorian sorozat sok előfizetőt hozott, de miután letudták az évadot, elég sokan le is mondták a streamingszolgáltatást. Valamilyen formában kellenek a Star Wars tartalmak.

Azért is biztos, hogy nem mozis filmről van szó, mivel a rendezést J.D. Dillardra bízták, aki egy függetlenfilmes rendező. A nagyköltségvetésű alkotást ő még nem kapna, akármennyire is jó szakember, azonban az remek hír, hogy a Disney bepróbálkozik ezzel. Lehet pont egy ilyen fordulat kell, hogy kielégítsék az underground rajongókat.

A forgatókönyvet Matt Owensre bízták, aki a A SHIELD ügynökei és a Luke Cage sorozatokért volt felelős, de közreműködött a The Defendersben is. Reméljük egy üdítő, de merően szokatlan történetet kapunk majd tőle.

A nagy mozis Star Wars 2022. december 16-ára van betervezve, Dillard alkotása pedig majd később kiderül, hogy mikor érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás