promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mikor jön a The Mandalorian 2. évada és az első Marvel-sorozat
Borítókép:  Star Wars
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jon Favreau Star Wars-sorozata még idén folytatódik.

November 12-én, a Disney+ indulásával egy napon mutatták be a The Mandalorian című élőszereplős Star Wars-sorozatot, aminek első évada nyolc epizódos volt.

A történetben egy mandalóri páncélt viselő fejvadászt ismertünk meg, akinek le kellett szállítania egy bizonyos személyt a Bukott Birodalom számára. Mint kiderült, egy csecsemőről van szó, a rajongók által Baby Yoda-nak elnevezett lényről, aki ugyanabba a fajba tartozik, mint a franchise közismert Jedi mestere, és hatalmas benne az Erő.

Az évadzáró egy izgalmas folytatást ígér a 2. évadban, amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor 2020 őszén érkezhet.

Bob Iger, a Disney elnöke nemrég bejelentette, hogy a The Mandalorian idén októberben folytatódik.

Azonban nem ez az egyetlen nagyszabású széria, amire érdemes lesz várni. Augusztban debütál a Disney+-on a Marvel első sorozata, A Sólyom és a Tél Katonája, majd decemberben a WandaVision, ami egy elég érdekes megközelítésű, sitcom-sorozatban tárja elénk Wanda és Vízió közös életét.

Mindkettőhöz érkezett egy rövid kedvcsináló, amit a Super Bowl-on mutattak be először. De új képsorok érkeztek a 25. James Bond-filmhez, a Mulanhoz, a Fekete Özvegyhez, és a Top Gun 2-höz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás