promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Bowl előzetesek: Halálom iramban 9, Fekete Özvegy és Top Gun 2
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogyan arra számítani lehetett, az összes közeledő nagyágyú kapott előzetest a Super Bowl alatt.

Magyar idő szerint február 3-án, hajnali fél 1-kor vette kezdetét az 54-ik Super Bowl, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers feszült egymásnak, és előbbi egy tökéletes hajrával be is húzta az egészet. Amerika egyik legnézettebb televíziós műsoráról beszélünk, amit igyekszik mindenki meglovagolni. A zenefanatikusoknak is próbálnak kedvezni a Halftime showval, ami idén túl is volt tolva, és mellette unalmas is lett. Ezt a párosítást is el lehet érni valahogy.

A reklámok többségét már lelepleztük, amik ismét tele voltak sztárokkal, úgy mint Bryan Cranston, Chris Evans, John Krasinksi, John Cena, vagy Maisie Williams.

30 másodpercnyi időért 5 millió dollárt, vagyis nagyjából 1,5 milliárd forintot kell leszurkolni. Szakértők persze szokták mondani, hogy ez szerződés kérdése is, kinek hogyan érinti a pénztárcáját. A nagy filmes stúdiók is kihasználják ezt, és próbálják még csábítóbbá tenni a közeledő blockbustereket.

Itt persze a fél percbe igyekeznek olyan jeleneteket is belecsempészni az előzetesbe, ami az eredetiben nem volt látható, hogy mindenkinek megérje megnézni. Nyúlfarknyi dolgok ezek, de hát a rajongók még az ilyeneknek is szoktak örülni.

A legnagyobbat talán a Hang nélkül 2 dobbantja, amiben leleplezik John Krasinski visszatérését, és lesz egy Marvel-sorozatos előzetes is, mivel a Disney+ bedobja a mélyvízbe az első pár jelenetet a The Falcon and the Winter Soldierből, a Lokiból, valamint a WandaVisionből.

A legtöbb előzetesről természetesen írtunk, és a címekre kattintva el is éritek a cikkeket.

Halálos iramban 9.

Fekete Özvegy

Top Gun: Maverick

Nincs idő meghalni

Hang nélkül 2.

A láthatatlan ember

Mulan

Sonic, a sündisznó

SpongyaBob: Spongya szökésben

The Falcon and the Winter Soldier, Loki, WandaVision (Disney+)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás