promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Bowl 2020: Bryan Cranston és Amerika kapitány is reklámoznak
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét tele lesznek sztárokkal az idei Super Bowl reklámok, amikből már rengeteget lelepleztek.

Magyar idő szerint február 3-án, hajnali fél 1-kor veszi kezdetét az 54-ik Super Bowl, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers fog egymásnak feszülni. Amerikában ez az egyik legnagyobb tévés eseménynek számít, így a legtöbb cég ilyenkor igazán előveszi a kreatív oldalát. Vehetik is, mert több, mint 5 millió dollárt, vagyis nagyjából 1,5 milliárd forintot kell leszurkolniuk fél percért. Szakértők persze szokták mondani, hogy ez szerződés kérdése is, kinek hogyan érinti a pénztárcáját.

Ilyenkor van az, hogy egyszerűen még a reklámokat is megéri nézni a szünetben, amiket mindig telepakolnak sztárokkal. Párat már lelepleztek közülük, amikből Bryan Cranston viszi a pálmát, aki Jack Torrance bőrébe bújik bele a Stanley Kubrick-féle Ragyogásból.

Végre megtudjuk, hogy MC Hammer, miképp komponálta meg a U Can't Touch This című slágerét. Kellett hozzá egy kis chips.

Amerika Kapitány, azaz Chris Evans is bevállalt egy kis bolondozást, miközben figyelgeti az új Hyundait, amit John Krasinksi vezet. Rachel Dratch is megjelenik, hogy teljes legyen a kör.

A Halálos iramban 9-ben szereplője, az expankrátor John Cena most Jimmy Fallont fogja megkínozni egy kis sporttal, hogy utána megihassák a jól megérdemelt sörüket.

Rick és Morty is pácba keverednek, bár ők mindig, mialatt foglyul ejti őket egy Pringles reklám, na meg a Pringles robotok.

A Walmart is a sci-fi rajongóknak akar kedvezni, mert van a reklámjukban Men In Black, Star Wars, Támad a Mars!, de Bill és Ted utalás is.

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen, amikor a Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams egy Audiban énekelgeti Jégvarázs egyik dalát, akkor eljött a te napod.

Végül itt van a Grammy-díjas rapper, Lil Nas X és Sam Elliott, akik egy táncpárbajba merülnek el a vadnyugat közepén, megidézve pár klasszikus westernt. Talán Bryan Cranston Ragyogása után ez lett a legviccesebb.

A többi nagy dobás a Super Bowl után érkezik, köztük Bill Murray is, aki visszatér az Idétlen időkig univerzumába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás