promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise újra repked: begördült a Top Gun 2 előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy az első trailernél lenni szokott, ezt még csak amolyan kedvcsinálónak tekinthetjük.

A klasszikus Top Gun-ig 1986-ig kell visszamennünk az időben. Mai fejjel már sok hibát lehetne találni benne, de hát akkor is kultikus alkotás lett belőle. Nem tagadhatom, hogy gyerekfejjel rongyosra lett játszva videókazettán. Nem tudnom, hogy érdemes-e feltámasztani ezt a franchiset, de ha kellően látványos lesz, akkor nagyot fog tudni robbantani.

Az előzetesben inkább a retró elemekre mentek rá: Maverick újra vadászgépben, előkerül a motor, a zongora, és félpucér pilóták labdázgatnak. Cruise persze elmondta a Comic Conon, hogy bár a mostani trailerben még ezekre nem derül fény, de most is rengeteg kaszkadőr mutatványt vállalt be, és mindent, amit a nézők látni fognak a filmben, az valós.

Nagyon azt akarták, hogy Tony Scott rendezze meg az alkotást, de ő sajnos 2012-ben elhunyt, így a XXI. századi akciók vizualizálására Joseph Kosinskit kérték fel.

A történetről annyit tudunk, hogy a pilóták helyét egyre inkább a drónok veszik át. Maverick elvileg már oktatni fog, és biztos tökösen be kell bizonyítania, hogy jobb, ha ezekben a szuper gépekben emberek ülnek.

A filmben láthatjuk majd még Miles Tellert, Jennifer Connellyt, Glen Powellt, de a lényeg, hogy visszatér Iceman, azaz Val Kilmer!

A Top Gun: Maverick 2020. június 26-án debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás