Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bréking: rögtön szinkronosan farolt be a Halálos iramban 9 előzetese

Bréking: rögtön szinkronosan farolt be a Halálos iramban 9 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Bréking: rögtön szinkronosan farolt be a Halálos iramban 9 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.01.31. 22:21

A film előzetese elképesztő látványt és izgalmakat ígér.

Néhány napja kaptunk egy előzetest bepromózó kedvcsinálót a Halálos iramban 9. részéhez, amiben betekintést nyertünk abba, hogyan él családjával Dominic Toretto.

A film első előzetese bemutatásának megadta az Universal Studios a módját. A közelgő hollywoodi szuperprodukciókat hagyományosan a Super Bowl-on szokták beharangozni, de az Universal inkább egy külön koncertet szervezett erre az alkalomra.

Az eseményen a filmben is szereplő Cardi B és Ozuna, Ludacris, továbbá Wiz Khalifa, és Charlie Puth lépett fel, de a film sztárjai is megjelentek. Aztán végre elérkezett a pillanat, megmutatták az első képsorokat a Fast Saga újabb darabjából.

Az új film kapcsán Vin Diesel azt mondta, hogy a 9. rész rátesz egy lapáttal a korábbi epizódok izgalmaira, ami hihetőnek is hangzik, hiszen eddig minden részben emelni tudták a tétet. Dominic Toretto és a család ezúttal Dom testvérével, Jakob Toretto-val találják szemben magukat, aki szövetkezik a 8. etap femme fatale-jával, a Charlize Theron által alakított Cipher-rel. Továbbá egy régen halottnak hitt karakter is visszatér, ami egy váratlan fordulatnak számít a franchise-on belül.

A Halálos iramban 9-et május 21-én mutatják be a hazai mozikban.

Borítókép: Collider