promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bréking: rögtön szinkronosan farolt be a Halálos iramban 9 előzetese
Borítókép:  Collider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A film előzetese elképesztő látványt és izgalmakat ígér.

Néhány napja kaptunk egy előzetest bepromózó kedvcsinálót a Halálos iramban 9. részéhez, amiben betekintést nyertünk abba, hogyan él családjával Dominic Toretto.

A film első előzetese bemutatásának megadta az Universal Studios a módját. A közelgő hollywoodi szuperprodukciókat hagyományosan a Super Bowl-on szokták beharangozni, de az Universal inkább egy külön koncertet szervezett erre az alkalomra.

Az eseményen a filmben is szereplő Cardi B és Ozuna, Ludacris, továbbá Wiz Khalifa, és Charlie Puth lépett fel, de a film sztárjai is megjelentek. Aztán végre elérkezett a pillanat, megmutatták az első képsorokat a Fast Saga újabb darabjából.

Az új film kapcsán Vin Diesel azt mondta, hogy a 9. rész rátesz egy lapáttal a korábbi epizódok izgalmaira, ami hihetőnek is hangzik, hiszen eddig minden részben emelni tudták a tétet. Dominic Toretto és a család ezúttal Dom testvérével, Jakob Toretto-val találják szemben magukat, aki szövetkezik a 8. etap femme fatale-jával, a Charlize Theron által alakított Cipher-rel. Továbbá egy régen halottnak hitt karakter is visszatér, ami egy váratlan fordulatnak számít a franchise-on belül.

A Halálos iramban 9-et május 21-én mutatják be a hazai mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás