Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett az élőszereplős Mulan teljes előzetese

Megérkezett az élőszereplős Mulan teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett az élőszereplős Mulan teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:35

A kedvcsináló trailer után begördült a Mulan pörgős teljes előzetese.

A Disney nem áll le az előszereplős feldolgozásokkal, és a következő nagy dobásuk a Mulan remake-je lesz. A klasszikus rajzfilm 1998-ban látott napvilágot, és nagy klasszikussá nőtte ki magát, persze már a kínai alaptörténet is jól össze volt rakva.

Ugyebár a birodalmat hódítók fenyegetik, így az uralkodó elrendeli, hogy minden család adjon egy férfit a védelemhez. Hua Mulan azért álcázza magát férfinak, hogy gyengélkedő apjának ne kelljen csatába vonulnia, ahonnan valószínűleg már nem tudna visszatérni. (Fiúgyermek híján csak ő maradt volna.) Ezzel megkezdődik a kalandos történet, amit nevezhetünk remake-nek, de kicsit rebootnak is.

A Disney úgy néz ki egy nagyon komoly akciókkal teli kalandfilmet akar elénk tenni. Kikukáztak belőle például a dalokat, amitől mondjuk sokan épp a falra szoktak mászni, és a Mushut, a sárkányt is, aki az eredeti rajzfilmben Mulan segítője volt.

Szóval komolykodunk, amit a költségvetés is tükröz, mivel nagyjából 300 millió dollárt szórtak el az élőszereplős feldolgozásra.

A teljes előzetes után szintén van egy kis negatív zúgolódás a közönség részéről, de Az oroszlánkirálynál is volt, aztán csak hozott 1 milliárd 650 millió dollárt a konyhára. Mondjuk az egy CGI borzalom volt, míg a Mulan szerintem a kritikusok körében is jól sülhet el.

Jövőre kiderül: a Mulan 2020. március 26-án debütál nálunk.

Borítókép: null