promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igen csak jónak néz ki A láthatatlan ember első előzetese
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rögtön szinkronosan futott be. Hát, jobb lesz, mint A múmia, annyi biztos.

A Universal stúdió anno azon gondolkodott, hogy a klasszikus szörnyfilmjeit nem csak, hogy rebootolja, hanem közös univerzumba is helyezi. Hála égnek, hogy ezt elvetették, mert nagyon rosszul hangzott. A múmia amúgy nem volt anyagi csőd, sőt, 125 millióból készült és 409 milliót hozott világszinten, azonban a közönség nem igazán rajongott érte. Úgy nagyjából senki. Amivel meg már az elején nem tudnak azonosulni az emberek, arra felesleges egy egész univerzumot építeni.

Most a remek horrorjairól ismert Blumhouse stúdió veszi kézbe a dolgokat, ami látszik is. Az 1933-ban megjelent klasszikus horror, A láthatatlan ember kapja meg a 2020-as verzióját. Jason Blum a hátérben van, az író, rendező és executive producer szerepet is Leigh Whannel tölti be. Tőle olyan filmeket kaptunk, mint a Fűrész, aminek már a kezdetektől vezető forgatókönyvírója volt, valamint az Insidious-filmek.

A középpontban Elisabeth Moss lesz, akit senkinek sem kell bemutatni A szolgálólány meséjéből. Moss a Cecilia Kass nevezetű karaktert fogja alakítani, aki a gazdag tudós férje (Oliver Jacson-Cohen) mellől fog menekülni, aki bántalmazza őt. Miután sikeresen megszökik, a férj öngyilkos lesz. Cecilia elkezd rájönni arra, hogy az egész csak színjáték volt. Mindenkinek leesett gondolom, hogy a Jacson-Cohen által eljátszott karakter láthatatlan lesz. Reméltem is!

Az előzetes kicsit olyan, mintha túl sokat akarna elárulni a filmből. Akik allergiásak erre, azok tényleg ne nézzék meg. A többiek mutatom angolul, és szinkronosan is.

A láthatatlan ember 2020. február 27-én debütál nálunk.

Szinkronos előzetes

Eredeti előzetes

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás