promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Hang nélkül 2 előzetese
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rövid kedvcsináló után bedobták a mélyvízbe a teljes előzetest.

Stílusosan 2020 legelején meg is érkezett az év egyik legjobban várt horrorjának két és fél perces trailere. A premierig már alig kell aludnunk valamit: Hang Nélkül 2 2020. március 19-én debütál nálunk.

„Az első filmben a két felnőtt főhős értékei szembementek egymással, ez volt a túlélés és a boldogulás. Az én karakteremnek a túlélés számított, de Emily Blunt tudta, hogy a boldogulás is fontos, mivel fel kell nevelnie a gyerekeket, hogy életrevaló felnőttekké váljanak. Mivel én már nem vagyok a filmben, Emilynek vívódnia kell azon, hogy talán a túlélés a helyes, az ő elképzelése pedig túl veszélyes”

– nyilatkozta John Krasinski a filmről, aki nem csak rendezte, de ő maga is írta a folytatást.

Krasinski, mint tudjuk, szereplőként már nem fog visszatérni, de ettől még lehet láthatjuk egy rövid időre, mivel az előzetes rögtön egy visszaemlékezéssel indul. Ez meg is erősíti azt a pletykát, hogy többet megtudunk a szörnyek eredetéről. Érdekes pillanat, amikor megérkeznek a zajos bolygónkra.

A második részben természetesen visszatér Emily Blunt, és a gyereküket alakító Millicent Simmonds és Noah Jupe is. A család úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a biztonságos fészket, és elindul a nagyvilágba, de csak is csendben.

Az első részt 17 millióból rakták össze és meglepetéshorrorként 340 millió hozott a konyhára. Ha a második felvonás ügyes, még ennél is nagyobbat szólhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás