promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másképp fogod nézni a Bosszúállók: Végjátékot a Fekete Özvegy után
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kevin Feige, a Marvel stúdió elnöke szerint is bőven volt még mit elmesélni a Fekete Özvegyről, hogy teljes legyen a kép.

A Fekete Özvegy fogja megnyitni a Marvel-moziverzum negyedik fázisát, ami már csak azért is közel fog állni a szívünkhöz, mivel Budapesten forgatták. Ez lesz az első alkalom, hogy a sorozatok is kötődni fognak a filmekhez, szóval azokat is követni kell, ha száz százalékosan tisztában akarunk lenni mindennel. Persze főszerepben továbbra is a filmek lesznek, és a Fekete Özvegyet is látnunk kell ahhoz, hogy még tisztább legyen a kép a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban.

Ezt Kevin Feige is megerősítette, aki a brazil Comic-Conon nyilatkozott az alkotásról:

„Végig előttünk volt, hogy hiába követhettük Fekete Özvegy kalandjait a Bosszúálló filmekben, azonban rengeteg történés van az alkotások között, amiket nem láttunk, nem tudunk róluk semmit. Ezért is volt szükség Scarlett Johanssonra, ő az igazi Natasha Romanoff, nem akartuk lecserélni egy fiatalabb Fekete Özvegyre. A karakter sok dolgot véghezvisz a Végtelen háborúban és a Végjátékban, amit a Fekete Özvegy megnézése után fogunk igazán megérteni.”

A Fekete Özvegy történései a Polgárháború és a Végtelen háború eseményei között fognak játszódni.

A Natashát alakító Scarlett Johansson a Vanity Fair-nek kifejtette, hogy a karakterével egy válság közepén találkozunk, amivel szembe kell néznie, ezután pedig egy kiegyensúlyozottabb és higgadtabb emberré válik.

„Valahogy úgy tudnám összefoglalni, hogy a film az önmaguknak való megbocsátásról, és kicsit a családról is szól.”

Az első előzetesben is kaptunk pár régi jelenetet, de azért feltűnik Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok, láthatjuk Taskmastert, azaz Kiképzőt, aki a főellensége lesz, és hát ott van teljes díszben, amiről a színésznő mesélt, vagyis a család.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás