promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Henry Cavill-nek lőttek, Michael B. Jordan lehet az új Superman
Borítókép:  Variety
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hírek szerint a Warner már nem tervez többé Henry Cavill-lel, viszont a DC-nek már volt egy beszélgetése Michael B. Jordannel Superman szerepéről.

A napokban írtam arról, hogy J.J. Abrams rendezheti Az acélember folytatását, a rendező viszont ezt abban a formában megcáfolta, hogy még nem beszéltek ilyesmiről a Warnerrel.

 

Henry Cavill, aki már három DC-filmben is alakította a vörös köpenyes hőst, nem mondott le a szerepről, szerinte továbbra is ő alakítja Supermant. Ebben reménykedik minden rajongó, amióta Ben Affleck végleg szögre akasztotta a denevérjelmezt. Eddig nagyon úgy tűnt, hogy valóban van rá esély, hogy Cavill még visszatér Clark Kentként.

 

Ha hihetünk a Variety információinak,

akkor a Warner már egyáltalán nem tervez Cavill-lel, mi több: a DC már kinézett egy másik színészt Superman szerepére.

Michael B. Jordantől nem áll távol a képregényfilmek világa, hiszen a 2015-ös A Fantasztikus Négyes rebootban ő alakította Fáklyát, a Marvel háromszoros Oscar-díjas Fekete Párducában pedig ő játszotta Erik Killmongert.

A hír abból a szempontból nem friss, hogy már korábban is lehetett arról hallani, hogy Jordan lehet az első afroamerikai Superman, de akkor még arról volt szó, hogy az a történet egy másik kryptoni hősről szólna. Az új információk mellett viszont még mindig érdemes pletykaként kezelni a dolgot, hiszen egy fekete Superman pont olyan kiakasztó lenne, mint egy női Batman. Márpedig ennek az ötlete is felmerült már.

 

Bár az első tárgyalás már megvolt a stúdió és a színész között, a kész produkció 2023-nál hamarabbra nem várható, hiszen egyelőre se forgatókönyve, se rendezője nincs a projektnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás