promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A plakát is el tud spoilerezni egy filmet
Borítókép:  Metro-Goldwyn-Mayer Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hát, volt rá példa a történelemben: top 10 következik, és már a cikkben is spoilerezünk kicsit.

Pont a múltkor fejtegettem azt, hogy van pár ismerősöm, akik egyszerűen nem néznek előzeteseket, mert szerintük elrontja az élményt. Ebben sokszor igazat adok nekik, mert előfordult már velem is, hogy a trailer gyakorlatilag megmutatott az alkotásból minden érdekes dolgot, én meg széttárt kézzel ültem a film végén, hogy most komolyan? Egy két órás filmet simán el lehet rontani egy 2 és fél perces előzetessel.

A plakátok is tudnak spoilerezni? Naná! Most mondok párat, amik nem voltak, de biztos viccesek lettek volna így. Legyen egy kevésbé beteg, meg egy nagyon beteg. Vegyük a Titanicot: James Cameron ráteszi a poszterre a jéghegyet, vagy ahogy süllyed a Titanic. Spoiler? Annyira nem, mert tudjuk, hogy a hajó el fog süllyedni, legalábbis akik ismerik a történelmet. Azonban az már spoiler, ha azt rakják rá, ahogy Leonardo DiCaprio megfagyva búvárkodni megy a végén.

A legsokkolóbb és legbetegebb talán a Hatodik érzéknél lehetne, mondjuk ha Bruce Willisre rádobnak a poszteren egy fehér lepedőt, hogy nézd csak, szellem! Terminátor 2: Schwarzenegger elégő hüvelykujja a plakáton? Nem igazán szerették volna látni a nézők.

Az előzetest nem nézed meg és kész, azonban a plakátokba akaratlanul is belefutsz a moziban, vagy az utcán.

Lássuk hát a WatchMojo top 10-ét, mely plakátokat sikerült nagyon rosszul összerakni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás